It is currently Wed Sep 08, 2010 12:16 am

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Μπορεί να με βοηθήσει κανείς σχετικά με την εστία? 
Author Message
newbie
newbie

Post Μπορεί να με βοηθήσει κανείς σχετικά με την εστία?
Γειά σας παίδες!

Αν και μάλλον σας πετυχαίνω σε διακοπούλες, βρήκα σήμερα το forum σας στο ίντερνετ και δεν άντεξα να κρατηθώ και να μη κάνω post εδώ και τώρα!!! :mrgreen:
Λοιπον παιδιά με λένη Ελένη, είμαι απο πάτρα, έχω τελειώσει τις σπουδές μου επίσης στη πάτρα και φέτος ελπίζω οτι θα γίνω δεκτή σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην αθήνα. Όπως καταλαβαίνετε, λόγω οικονομικών δυσκολιών, και στο παρελθόν αλλά και τώρα μου είναι δύσκολο να βγώ εκτός της πόλης μου για σπουδές και γι αυτό ελπίζω να βρεθεί μια θέση σε εστία για μένα.

Λοιπόν εχω μπερδευτεί αρκετά καθώς στο ίντερνετ δε μπορώ να βρώ πολλές πληροφορίες για τις εστίες στην Αθήνα καθώς και για τον αν μεταπτυχιακοί φοιτητές δικαιούνται θέσεις σε εστία. Μια κοπέλα που ξερω απο τη καινούργια εστία στου ζωγράφου μου έχει πει οτι ειναι πολύ καλά εκει. Όμως απο αποψης απόστασης για τα μαθήματα μου η ΦΕΑ είναι εκεί που θα ήθελα να κάνω αίτηση. Επίσης είδα οτι πρέπει να κάνω αίτηση σε μια μόνο εστία. Γιατι όμως έτσι? Αν κάνεις σε μια και δε σε δεχτεί, δε θα μπορούσε να σε δεχτεί κάποια άλλη? Anyway, τα ερωτηματά μου είναι πολλά, σκεφτομαι αρχες Σεπτεμβρη να έρθω αθήνα και να ρωτήσω και απο κοντά, αλλα στο εντωμεταξύ, αν έχετε κι εσεις οποιαδήποτε συμβουλή ή μπορείτε να με κατατοπίσετε για την εστία σας θα το εκτιμούσα πολύ πχ. για τις εγκαταστάσεις, τα δωμάτια και λοιπά.

Ευχομαι καλη συνέχεια καλοκαιριού σε όλους!!!
Ελένη

Sun Jul 26, 2009 5:56 pm
Profile
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ]